Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Ken Stringfellow

Det finns inte så mycket som ett spår av Danzig på Malmöaktuelle Stringfellows första soloalbum på åtta år, men det är kanske också den enda blinda fläcken. Över 14 spår tar han oss annars över hela provkartan av sin begåvning och intressesfär.

Albumet är lite knepigt att ta sig in i, men tänk bort albumtanken och se det som en samling låtar där du kan välja och vraka efter egna genrepreferenser och du hittar melodiöst flödande och finurligt arrad pop, blåögd blåssoul, ett stycke klassisk 1900-talsmodernism, ännu modernare laptoppop, mjukrock, en sorts showtune och drösvis av snygga detaljer.

Annons:

Allt funkar inte för mig, men inget är heller lika irriterande som country-duetten med Charity Rose Thielen från The Head And the Heart.

Bästa spår: Superwise

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Skiva
  • Musik
  • Kultur & Nöjen
  • Håkan Engström
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post