Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Buss i krock med lastbil i Malmö

Malmö
Toppdelad
En person skadades när stadsbuss nummer 2 från Lindängen mot centrum krockade med en lastbil vid elvatiden på tisdagen. Tre passagerare fanns ombord på bussen. En fördes till sjukhus för kontroll av eventuella nackskador.

LINDÄNGEN. Lastbilen kom från Kvartettgatan ut på Munkhättegata n när den körde in i bussens vänstra sida. Bussens sida trycktes in nästan en halvmeter på krockstället och de flesta rutorna krossades.

– Det var tur att bussen inte välte, sa Lotta Svensson, polisens yttre befäl på platsen.

Annons:

Det första larmet till SOS sa att en lastbil frontalkrockat med en stadsbuss och att flera var skadade, vilket ledde till fullt pådrag med brandbilar och ambulanser. Men de båda andra passagerarna var blott omskakade och kunde själva gå från platsen. Munkhättegatan spärrades för all trafik i omkring en timme, även på- och avfarterna till Inre Ringvägen.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Malmö
  • Joakim Palmkvist
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post