Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Huliganbråk i Kirseberg

Malmö
Toppdelad
Flera grupper huliganer från Malmö, Helsingborg och Danmark träffades för att slåss i Malmöstadsdelen Kirseberg på söndagseftermiddagen. Ambulans och polis ryckte ut till storbråket vid 14.30.

KIRSEBERG-MALMÖ. Enligt uppgift hade cirka 30 personer samlats för att slåss. Omkring 20 av dessa stoppades av polisen, både på Lundavägen vid korsningen mot Vattenverksvägen, och vid Norra Bulltoftavägen.

De sattes i en inhyrd buss och kördes bort från platsen. Helsingborgarna bussades till Malmö central och sattes på tåget hem. Danskarna kördes till Svågertorp och sattes på Öresundståget. Malmöborna släpptes av polisen på skilda platser i staden.

Annons:

Två personer fördes till sjukhus med lindriga skador. En person togs omhand för störande av ordningen.

När Helsingborgarna kom hem började de slåss med varandra och andra i hemstaden. Det blev full cirkus på Knutpunkten så polisen fick skicka upp piketen från Malmö för att återställa ordningen. Även i Helsingborg omhändertogs en man för störande av ordning men vid 20-tiden var det lugnt igen.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Malmö
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post