Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Man knivhuggen i ryggen vid Triangeln

Malmö
Toppdelad
Strax före klockan 22 på fredagskvällen knivhöggs en man i ryggen utanför Åhléns vid Triangeln i Malmö. Vittnen har sett två eller tre killar i 18–20 årsåldern sparka på mannens huvud efter att han segnat ner på marken. Polisen har nu startat en omfattande jakt i centrala Malmö efter gärningsmännen som tros ha sprungit mot Möllevångstorget.

Den knivhuggna mannen ska enligt vittnen ha varit i 40–årsåldern. Han fördes i ilfart till sjukhus med ambulans. Enligt yttre polisbefäl Peter Fredriksson har mannen blivit huggen i nedre delen av ryggen och ska inte vara livshotande skadad.

– Det blödde mycket och vi försökte hjälpa honom. Det var en stor öppning i ryggen, säger ett vittne till Sydsvenskan.

Annons:

En ung flicka blev även hon vittne till dådet.

– Jag trodde det var på låtsas men sen såg jag att han var huggen i ryggen. Fy fan!

Polisen spärrade av området för att säkra de blodspår som fanns på platsen. Vid midnatt genomförde man även en husrannsakan med anledning av knivskärningen. Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Malmöfestivalen
  • Malmö
  • Andreas Persson
  • Martin Skogsberg
Relaterat

Stökigt på festivalen

Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post