Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Man knivhuggen på Bergsgatan

Malmö
Toppdelad
En 30-årig man knivhöggs i bröstet efter ett bråk på Bergsgatan, natten till fredagen. Knivmannen var vid lunchtid på fredagen inte gripen. 30-åringens skador bedöms som allvarliga, men inte livshotande på fredagsmorgonen.

MALMÖ. Enligt polisens uppgifter från vittnen och 30-åringen kom knivmannen och 30-åringen i bråk inne på restaurang Bodoni. De hade tidigare under kvällen varit i ett mindre bråk i Folkets park. Vid 02-tiden råkade de på varandra på restaurangen.

De gick ut på gatan – för att göra upp, enligt uppgifterna till polisen.

Annons:

– Helt plötsligt drog han fram en kniv och högg bröstet, säger Göran Billberg, informatör vid polisen, om vad vittnena berättat.

Knivmannen flydde mot Folkets park.

Polisen har ett ganska detaljerat signalement – och ett smeknamn på mannen. Dessutom har polisens spanare uppgifter om att mannen ska bo någonstans i närheten av Bergsgatan. Tillsammans är det uppgifter som gör att polisen bedömer chanserna att hitta knivmannen som goda.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Malmö
  • Tobias Barkman
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post