Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Misstänkta för tre inbrott greps efter krasch

Malmö
Toppdelad
Tre män i 20-årsåldern greps efter en polisjakt som slutade med bilkrasch i Malmö.

På tisdagseftermiddagen stoppades en bil i en poliskontroll. Den misstänkta bilen passade in på signalement från nattliga stölder på två Statoilmackar i Malmö och en i Svedala. 

Föraren vägrade stanna och polisen följde efter. Jakten slutade först när båda bilarna kraschade i Hindbyrondellen ovanför Inre Ringvägen i Malmö. Båda bilarna behövde bärgas från platsen, där ett tiotal polisbilar samlades.

Annons:

De tre männen, som är i dryga 20-årsåldern, greps och kommer att förhöras under tisdagskvällen.  

– Vi har säkrat en hel del bevis från inbrotten. På ett ställe i Malmö hade gärningmännen använt ett brunnslock för att krossa butiksfönstret, säger Anders Oxelbrand, inre befäl vid polisen i Malmö.

Förutom stöld misstänkt föraren i bilen för drograttfylleri och grov vårdslöshet i trafik. De två andra greps misstänkta för stöld och våld mot tjänsteman. Alla tre anhölls sent under tisdagskvällen

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Malmö
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post