Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

SOS larmade om rök på Stadion

Malmö
Toppdelad
SOS larmades till Swedbank Stadion sedan rök strömmade ut från arenan vid 13-tiden. Orsaken var ingen brand, men väl bengaliska eldar.

Malmö FF tränade på hemmaarenan inför morgondagens derby mot Helsingborgs IF. Som brukligt är inför större matcher släpptes de egna fansen in för att manifestera sitt stöd.

Träningen började vid halv ett. Efter en halvtimme släpptes cirka 300 fans som hade slutit upp in på den norra ståplatsläktaren.

Ett tiotal bengaliska eldar tändes sedan av klacken vilket lade delar av arenan under en vit dimma. Spelarna som tränade på mitten av planen stördes dock inte nämnvärt utan kunde fortsätta sina övningar som vanligt.

Sett till det rent sportsliga kommer Simon Thern som har haft problem med en baksida på sitt ena lår definitivt att missa derbyt. Han deltog inte på dagens träning.

Tokelo Rantie som även han är ett frågetecken deltog dock på träningen. Det återstår dock att se om han är med i truppen inför morgondagen. 

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • MFF
  • Malmö
  • Sport
  • Derby 24 september
  • Anders Johansson
100 000 i böter för MFF

100 000 i böter för MFF

"Klart att bengaler är en fara"

"Klart att bengaler är en fara"

Supras ger inte upp bengalerna

Supras ger inte upp bengalerna

Se alla artiklar om Derby 24 september
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post