Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Vet du mer? Kontakta Sydsvenskan

Obs
Toppdelad
Vad har hänt? Har du sett något?
Tipsa Sydsvenskan på 71234
Ring, skicka sms, mms eller film
E-post: 71234@sydsvenskan.se
Telefonnummer: 040-71234
Vet du mer? Kontakta Sydsvenskan

Tips och läsarmaterial behövs alltid för att göra Sydsvenskan riktigt bra.
I videoklippen kan du lära dig mer om hur du smartast hjälper redaktionen:

Här ser du alla filmerna om hur du tipsar bäst.

Annons:

Sydsvenskan betalar 5000 kronor varje månad för bästa nyhetstips och bästa bild eller film! Du har rätt att välja att dina bilder, filmer eller nyhetstips är anonyma i tidningen och på nätet. Uppgiftslämnares identitet är skyddad i grundlagen.

Du kan också välja att vara helt anonym när du kontaktar Sydsvenskan men då blir det svårare för oss att gå vidare på ditt tips eller material och du kommer inte kunna belönas.

Vill du ha chansen att få 5000 kronor för månadens bästa bild, film eller tips behöver redaktionen ditt namn och kontaktuppgifter för att kunna nå dig. Sydsvenskan kan då också komma att kontakta dig för att få fler uppgifter.

Bilder och filmer som publiceras arkiveras och även bilder som inte publicerats kan i vissa fall arkiveras för framtida bruk. Bilder kan publiceras på Sydsvenskan.se och i papperstidningen Sydsvenskan liksom i ytterligare tidningar och distributionskanaler som ingår i Sydsvenskankoncernen. Observera att Sydsvenskan.se i stort sett aldrig köper in läsarbilder.

Om en bild eller film säljs vidare till andra medier får du del av försäljningsintäkten i enlighet med Sydsvenskans upphovsrättsavtal.

Annons:
Annons:
Relaterat
TV: ”Bomben var vedergällning”

TV: ”Bomben var vedergällning”

TV: Malmöbor om skotten

TV: Malmöbor om skotten

Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post