Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Snödrev och halt väglag i Skåne

Omkretsen
Toppdelad
Det område med snöbyar som kommit in över Skåne under natten innebär att det är halt och besvärligt väglag på de flesta håll i länet. På Österlen är det stor risk för snödrev i samband med tilltagande vind. Halkbekämpning och plogning pågår kontinuerligt, meddelar Vägverket.

SKÅNE. Under morgonen och förmiddagen har ett flertal trafikolyckor inrapporterats, de flesta utan personskador. På väg 104 mellan Gårdstånga och Flyinge ställde sig en buss på tvären under en timmes tid tidigt på morgonen.

Vid 7.30-tidenen inträffade en trafikolycka på väg 941 mellan Lund och Södra Sandby. Långa köer bildades på vägen i båda riktningarna under en timme.

Annons:

En trafikolycka inträffade vid åttatiden på E6:an i höjd med Vellinge busstation. En personbil hade gått av vägen i norrgående körfält och lagt sig på sidan i diket. Inga personer skadades vid olyckan.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Omkretsen
Relaterat
Vägverket uppmanar till försiktighet

Vägverket uppmanar till försiktighet

Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post