Sydsvenskan-Nyheter Dygnet Runt
Annons:
Annons:
Annons:
Sökresultat för
sök på sydsvenskan.se

99650 träffar. Alla datum / Alla sektioner / TT / Alla artikeltyper

Karriären över för Joacim Ernstsson

Handboll. Lugispelaren Joacim Ernstsson vet fortfarande inte vad som orsakade hjärtstilleståndet under elitseriematchen mot Kristianstad. Men en sak är han säker på: handbollskarriären är över.

En död när privat rymdskepp störtade

Världen. Det brittiska bolaget Virgin Galactics rymdfarkost Spaceshiptwo, SS2, har störtat under en provflygning över Kalifornien i USA. En pilot omkom och en annan skadades svårt vid olyckan, enligt polis.

Italien skär ned på flyktinginsats

Världen. En massiv italienskledd räddningsinsats för båtmigranter på Medelhavet avbryts, meddelar Italiens vice premiärminister Angelino Alfano.

Ibrahimovic är på bättringsvägen

Zlatan. Den svenske fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic missar ännu en match på grund av sin skadade häl. Paris SG-tränaren Laurent Blanc meddelade på fredagen att Ibrahimovic inte kan medverka i söndagens...

Hotade försäljare med pistol

Malmö. En försäljare på ett köpcentrum i Malmö sålde flera abonnemang och surfplattor till en man som nyligen blivit skuldfri. När mannens 24-årige son fick veta det blev han arg och ska ha hotat med...

Säpo stoppade Miljöpartiet-värvning

Sverige. Säkerhetspolisen har stoppat en toppvärvning av Miljöpartiet till regeringskansliet. Tjänstemannen pekades ut som en säkerhetsrisk.