Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Hamad nobbade Azerbajdzjan

MFF
Toppdelad
MFF-stjärnan Jiloan Hamad avslöjar i en intervju med Svenska Fans att han blivit uppringd av förbundskaptenen för Azerbajdzjans landslag.
Hamad nobbade Azerbajdzjan
Jiloan HamadBILD: Arkiv: Johan Bävman 2010

Hamad är född i Azerbajdzjan. I höstas fick han ett samtal från landets förbundskapten Berti Vogts, förbundskapten för landets fotbollslandslag.

– Han ville gärna bjuda ner mig till Azerbajdzjan och ge det en chans och kolla hur allting är. Därefter ringde en annan man till mig från deras förbund, men jag förklarade min situation för honom. Vi snackade en stund och jag sa till honom att jag är med i svenska U21-landslaget och att det därför vore dumt av mig att riskera något. Skulle jag göra en A-landskamp för dem skulle jag ju inte kunna spela för Sverige i framtiden, berättar Hamad i intervjun för Svenska fans.

Annons:

Erbjudandet blev mer konkret efter Malmö FF:s guld.

– De undrade om jag kunde tänka mig att spela för dem, men jag sa att jag är svensk och att jag därför inte vill spela där.

Jiloan Hamad har bott i Sverige sedan han var 1,5 år gammal.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
  • MFF
Annons:
Annons:
Fler artiklar från MFF

Missa inga MFF-nyheter

Uppdatera eller ladda ner den senaste versionen av nyhetsappen från App Store eller Google Play för att få nyhetsflashar om MFF.

Nyhetsappen för Iphone

Nyhetsappen för Android

Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post