Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Patrik Andersson utanför MFF

Sport
Toppdelad
Den förre storspelaren och landslagsstjärnan Patrik Andersson kommer inte att ingå i Malmö FF:s organisation nästa år, trots många rykten om det motsatta, skriver fotbollskanalen.se.

MALMÖ. – Jag och Malmö har under lång tid fört diskussioner om att jag ska komma tillbaka i någon funktion. Den har vi inte hittat och då blir det inte att jag kommer att gå in i klubben igen, säger Patrik Andersson till fotbollskanalen.se.

Exakt vilka funktioner och roller han och Malmö FF har diskuterat vill Patrik Andersson inte diskutera.

Annons:

Sydsvenskan har tidigare berättat att en omorganisation är på gång i Malmö FF. Roland Nilsson är klar som ny tränare med Hans Gren som assisterande. Klubben ska få en tydlig uppdelning i ledningen med sportchef, marknadschef och informationschef. Mycket talar också för att den ideella föreningen kommer att anställa en vd.

Sedan tidigare har Mats Engqvist anställts som vd för bolaget bakom den nya arenan. Dessutom jobbar Uefas förre vd Lars-Christer Olsson sedan i april med att lyfta klubbens varumärke.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post