Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Fulla tioåringar löpte amok

Världen
Toppdelad
Polisen i Frederikssund på Nordsjälland omhändertog i helgen en grupp barn mellan 10 och 13 år gamla som var så berusade att varken deras föräldrar eller förbipasserande vuxna kunde hantera dem.

Flickor så unga som 10 år raglade omkring och drack alkoläsken Bacardi Breezers, och två av pojkarna kastade stora stenar mot polisen, rapporterade Jyllands-Posten.

När pojkarna fångats in ville polisen först överlämna dem till föräldrarna, men barnen var så påverkade att man i stället tog dem med till sjukhuset. Där fortsatte de att gå bärsärkagång, och så småningom fick de sova ruset av sig i finkan.

Annons:

Vakthavande vid polisen i Frederikssund sade att han "aldrig sett något liknande" och att man misstänker att barnen var påverkade av narkotika av något slag.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Världen
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post