Sydsvenskans logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Sjuksköterska hittad död

Världen
Toppdelad
Sjuksköterskan som avslöjade detaljer om prins William och Kate Middletons graviditet, efter att ha blivit lurad av en busringande radiokanal, har nu hittats död.

Gravida Kate Middleton behandlades på King Edward-sjukhuset. I ett försök att få fram lite information busringde en australiensisk radiostation till sjukhuset. Två radiopratare låtsades vara drottningen och prins Charles och sjuksköterskan gick på busringningen och svarade på detaljerade frågor. Informationen spreds sedan över hela världen.

I dag på förmiddagen hittades sjuksköterskan död i närheten av sjukhuset. Polisen misstänker att hon tagit sitt liv, skriver Daily Mail.
Både prins William och Kate Middleton har uttryckt sin sorg och berättat att de inte framfört några klagomål efter busringningen.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Världen
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post