Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Salif Jönsson klar för Bunkeflo

Bunkeflo IF ska testa spelare från när och fjärran. Men i går gjorde nykomlingen i Superettan klart med Kirsebergs anfallare Salif Jönsson, 23.– Han har skrivit på för två år. Salif har löpförmågan, storleken och går rakt på mål, säger sportchefen Johan Andersson till Sydsvenskan.

MALMÖ. Bunkeflo behöver först och främst offensiva spelare.
Under veckan har man också testat forwards från småklubbsvärlden i Malmö. Björn Larsson, IFK Klagshamn, samt Limhamnsanfallarna Ken Hansson och Bekim Ismajli har alla imponerat. Fast här vill Bunkefloledningen avvakta innan man fattar ett beslut.
I nästa vecka kommer dessutom lite mer etablerade offensiva krafter på besök för testspel.
# Almir Buhic från division 2-laget Brummundal Norge, men som också har spelat för bland andra IFK Trelleborg och IFK Malmö.
# Jasmin Klapija, Ljungskile, som också har spelat i Örgryte.
#David Jenkins, en britt med förflutet i Celtics ungdomslag. De senaste åren har han satsat på en civil karriär och spelat på universitetsnivå.
# Oscar Antonio Bejarano, en argentinsk försvarsspelare som redan har flyttat till Malmö av andra orsaker än fotbollen. Har ett förflutet i högsta ligan i Paraguay och Bolivia.
Bunkeflo har lagt ner planerna på att värva IFK Malmös bröder, Zoran och Daniel Jovanovic.
– Vi har bestämt oss för att inte agera, de har kontrakt med IFK Malmö ett par säsonger ytterligare, säger Johan Andersson.
FOTNOT: Den polsk-brasilianske mittfältaren Carlos Geteski lämnar Bunkeflo.
Gå till toppen