Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Örgryte vill ha Samuel Barlay

Det ser ut som att Örgryte blir nästa klubbadress Malmö FF:s Samuel Barlay. Nästa vecka ska den 20-åriga anfallaren/mittfältaren provträna med klubben uppe i Göteborg.– Vi är intresserade, säger Stefan Herre Eriksson, ordförande i Öis, till Sydsvenskan.

MALMÖ. På onsdagen var han och tränaren Janne Carlsson nere i Malmö för att sondera terrängen och följde båda MFF:s träningspass.
– Vi har väl kommit så långt att klubbarna är överens. Nu är nästa steg att Samuel kommer upp och provtränar med oss. Känns det bra för honom går vi vidare i mitten på nästa vecka.
Anledningen till samarbetet är Ola Toivonens övergång. Förutom övergångssumman och en vidareförsäljningsklausul ingick även lån av spelare i försäljningen.
– Vi har inte pratat om hur kontraktet ska se ut, säger Stefan Herre Eriksson.
Tittar ni på fler spelare?
– Givetvis är vi intresserade av fler spelare i en så stor trupp som Malmös, men det är bara Barlay i första läget.
Samuel Barlay kom till MFF för nästan tre år sedan från Sierra Leone efter att han imponerat stort i U17-VM i Finland.
Han gjorde allsvensk debut året efter, 2005, och spelade fyra matcher den säsongen - samtliga som inhoppare. Förra året var han utlånad till IFK Mariehamn på Åland som håller till i Finlands högsta liga.
Gå till toppen