Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Några läsarreaktioner

Kommenterafunktionen har används flitigt i samband med artiklarna under vinjetten "Skojarnas marknad". Här nedan presenteras ett urval. För att läsa alla läsarkommentarer, följ länkarna till de två artiklarna. Kommentarerna tar vid efter artikelns slut.

Laglöshet anno Vilda Västern
Jag hoppas att Finansinspektionen och andra ansvariga myndigheter läser dessa utmärkta artiklar i Sydsvenskan. Det är nämligen de som skall tala om för oss investerare och pensionssparare om marknaden är laglös på några punkter. Om tidningen bevakar myndigheternas åtgärder lika bra som marknaden så känner jag mig trygg. Dessutom skall man ta en titt på revisorernas arbete. Länsstyrelsen i Skåne är nog unik då det gäller möjligheten att låsa in kritiska och seriöst granskande revisorer.
Alf Karlman Stora Sundby
Äntligen
Bra jobbat sydsvenskan och det är för väl att ni blottar även de herrar som är duktiga nog på att lägga ut dimridåer för att inte bli dömda.....
Andreas Nilsson Bjärred
Kommunistisk tidning
Har Sydsvenskans ekonomiredaktion något emot den fria marknaden? Företag som vill anskaffa kapital måste ha det som Sydsvenskan så föraktfullt kallar för ”Roadshows”. Alla kallas skojare – utan någon tillstymmelse för bevis. Hermod Pedersen tycks hysa något slags förakt mot entreprenörer.
Jan Malmö
Bra Jobbat !
Läste med intresse din artikel efter tips av en före detta informationsdirektör i Skåne. För mig är det inte så kul att nämnas tillsammans med flera av de utpekade herrarna. Efter en tid minns läsarna bara att mitt namn förekom i en artikel om skummisar. Lite fakta kan jag hjälpa till med. Björn Davegårdh och jag skiljs efter genomförandet av Kapitalkraftaffären. Kapitalkraft går ist samman med finanskonsultfirman Saxon&Partner och ska leva ett eget börsliv utan de tidigare aktörerna i bolaget.
Håkan Gartell
Förvånad
Jag är förvånad över att SDS stämplar branscher som skojare. Varför bunta ihop seriösa företag och personer med enligt hörsägen/egen uppfattning oseriösa sådana? Har vi inte högre krav på journalistiken?
Skall jag fortsätta prenumerera?
Gå till toppen