Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Kultur & Nöjen

Tjuvlyssnat blir tidning

Sveriges mest länkade blogg, Tjuvlyssnat, blir tidning. Egmont Kärnan har registrerat titeln och ska ge ut tidningen i samarbete med personerna bakom bloggen. Första numret kommer ut inom den närmaste tiden.

– Tjuvlyssnat har ju också gett ut en bok som var väldigt populär och man kan likna det här vid en förlängning av boken, säger Peter Friman på Egmont Kärnan, ansvarig utgivare för den kommande tidningen.
Bloggen Tjuvlyssnat.se publicerar tjuvlyssnade vardagliga samtal som bloggens redaktörer och läsare har hört runt om i Sverige.
Bidragen skrivs så att de tjuvlyssnade personerna inte går att identifiera.
Tjuvlyssnat har blivit en av Sveriges populäraste bloggar och en undersökning visade nyligen att Tjuvlyssnat är den blogg i landet som andra bloggare länkar mest till.
Den nya tidningen, som ska ges ut med sex nummer om året, kommer till största delen att bygga på tjuvlyssningar som redan är publicerade på bloggen, men nytt material kan också komma med.
– Ja, delvis kan det vara det, men inte allt. Det kommer ju att förpackas på ett helt annat sätt än på bloggen, säger Peter Friman.
Exakt när det första numret kommer ut kan Peter Friman inte uppge.
– Det är inte långt borta kan jag säga, säger han.
Gå till toppen