Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

Raoul Kouakou lämnar MFF

Malmö FF:s 27-årige ivorian Raoul Kouakou lämnar Malmö FF för det norska Tippeligalaget Sandefjord Fotboll. Kontraktet med det norska bottenlaget löper över tre och ett halvt år.

Raoul Kouakou har haft svårt att få speltid i Malmö FF, minst sagt. Sedan han kom 2005 har det bara blivit sex matcher för hans del och nu hoppas han få mer av den varan när han återvänder till Norge.
Kouakou kom till MFF från norska Sogndal och fick en riktigt mardrömsstart på sin Malmösejour när han i samma match, mot Hammarby i början av förra säsongen, först gjorde självmål och sedan skallade backkollegan Christian Järdler svårt. Det blev bara två allsvenska matcher den säsongen och i september lånades han ut till danska Viborg där han faktiskt blev nominerad för att ha gjort årets mål i den danska fotbollsgalan.
– Raoul Kouakou kan användas både på mittfältet och i backlinjen, och med hans goda inställning och starka fysik tror jag att han kommer bli en viktig förstärkning för laget, säger Sandefjords tränare Tor Thodesen till klubbens hemsida.
Gå till toppen