Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Körberg var rädd att få stryk

Sjunger jag inte Chesslåten ”Anthem” får jag stryk, har fullblodsproffset Tommy Körberg sagt i flera intervjuer.

Sydsvenskan gav sig ut i vimlet vid Stadsteatern minuterna innan Pipedream in Concert startade – bara för att undersöka hur oumbärligt det där pampiga Chessnummret egentligen är för Lundaborna.

Ger du Tommy Körberg stryk om han inte sjunger ”Anthem”?

Rebecka Stråhlen, som är med i pro-duktionsteamet bakom Pipedream in Concert, kom till Stadsteatern med kompisen Lise Sörensen . – Nej, jag skulle inte bli så besviken om han inte sjöng Anthem, säger Rebecka Stråhlen som dock avslöjar att låten faktiskt står med på listan. Lise Sörensen ser däremot fram emot just den låten. –”Anthem” är favoriten, säger hon.
Karl Arne Blom: – Jag står ju nära till hands eftersom jag är konferencier. Det vore ju förskräckligt... men han sjunger den gudomligt fint. Jag gillar också hon som sjunger ”Somewhere” från West side story.
När Inger Nilsson och Agneta Ekberg från Eslöv fick höra att Tommy Körberg skulle komma till Lund bokade biljetterna så fort de bara kunde. Och låten ”Anthem” från Chess är en av favoriterna. – Nä, jag skulle inte vilja ge honom stryk men jag skulle bli besviken om den inte spelades. Jag har Chess-skivan hemma och brukar ligga hemma i soffan och lyssna på den, säger Agneta Ekberg.
Bertil och Ingrid Lundahl: – Ha ha, jag får väl göra det. Nä, men jag skulle bli besviken för den låten tycker jag mycket om, säger Ingrid Lundahl. Och maken fyller i: –Jag ser i alla fall fram emot en trevlig kväll.
– Ja för fan, det skulle jag göra... Näh jag är en fredlig typ, skojar Konrad Gärd (i mitten) och berättar stolt att hans dotter Anna ska köra till Tommy Körberg. Milos Novakic, Konrad Gärd och Niklas Källander minglar med blom-buketter bakom ryggen. Dem ska Anna få efteråt. – Hon var inte nervös när jag pratade med henne på bussen men nu är hon säkert det, säger pojkvännen Niklas Källander.
Gå till toppen