Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

De här fyller år den 24 september

70 år
Förre matrosen Ernst Rohde, Malmö, den 24 september. Han är född och uppvuxen i Oldenswort i Tyskland och arbetade som ung inom handelsflottan. I Malmö fick han anställning på färjebolagen Orangelinjen och Centrumlinjen och därefter inom Malmö kommun. Han är gift med Gunnel och pappa till tre vuxna döttrar. På fritiden pysslar han i kolonin och gillar att ta cykelturer.
65 år
Skådespelare, regissör och producent Björn Forsberg, Höllviken, den 24 september. Närmast är han aktuell i operetten "Vita hästen" på Kristianstads teater med premiär i slutet av september. Han är född i Örebro och kom till Malmö stadsteater 1973 som dramatisk skådespelare. Björn Forsberg ingick i Nils Poppes ensemble på Fredriksdalsteatern under 1980- och 1990-talen. Han är gift, pappa till en dotter och har ett barnbarn.
65 år
Lennart Lydeen, Malmö, den 24 september. Han är född och uppväxt i Helsingborg.
30 år
Madeleine Haugen, Svedala, den 24 september. Hon är född i Malmö och uppvuxen i Staffanstorp.
Madeleine Haugen arbetar på Securitas i Lund men är nu mammaledig. Familjen består av sambon Mathias, sonen Melvin samt en hund och tre katter.
Gå till toppen