Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Caroline mot nya höjder

Caroline Magnusson, 17, klättrar på världsrankningen för juniorer och när elitserien drar igång i morgon får Fair Plays jättetalang spela andrasingeln.

– Det ska jag klara av, jag är mycket bättre nu än förra året, säger hon.
En liten del i Caroline Magnussons positiva utveckling har Sofia Arvidsson, stjärna i lokalkonkurrenten Malmö Bellevue TK.
– Vi tränar en del tillsammans uppe i Båstad och det har gett mig mycket. Jag känner att jag inte är så himla långt efter henne och då släpper respekten för de etablerade namnen, säger Caroline.
Något elitseriemöte mellan träningskompisarna Arvidsson och Magnusson lär det dock inte bli. Fair Plays etta Kristina Andlovic kommer att få Arvidsson på sin lott, medan Caroline Magnusson ställs mot Mervana Jugic-Salkic.
Om nu MBTK-stjärnorna kommer till spel.
– Just nu vet jag inte hur mycket det kommer att kunna vara med, säger MBTK:s klubbchef Anders Henricsson.
MBTK och Fair Play har kapacitet att gå långt, men då måste alla spelare vara tillgängliga.
– Det är svårt att hinna med alla elitseriematcherna. Själv ska jag till Florida och spela Orange Bowl i slutet av månaden, säger Carolina Magnusson, som alltså missar en eventuell final.
Men Orange Bowl, inofficiella VM för juniorer, är en godbit hon inte vill missa. En framgång där skulle betyda ännu ett litet kliv mot världstoppen.
Gå till toppen