Annons

Annons

Annons

Malmö

Snabbmaten regerade på nyårsdagen

Ut: humrar och champagne. In: fett och kolhydrater. På nyårsdagen är det
snabbmatsrestaurangernas tur att toppa omsättningen.

Text

Alexandra Kindvall jobbar extra på Stippes, som har fem personer i tjänst under nyårsdagen, två fler än vanligt. Stjepan Rasic jobbar vid stekbordet.

Bild: Foto: Johan Bävman

Annons


Stjepan Rasic var kanske inte gladast av alla på nyårsafton. Men det är han
på nyårsdagen. Trots att han tillbringar den på jobbet, i ett tätt dis av
bacon, hamburgare och pommes frites-frityr. Som krögare på klassiska Stippes
vid Triangeln i Malmö har han laddat upp rejält med extra personal och extra
inköp.

0 kren månad

Sydsvenskan Digital 1 mån

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på sydsvenskan.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan