Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbmaten regerade på nyårsdagen

Ut: humrar och champagne. In: fett och kolhydrater. På nyårsdagen är det snabbmatsrestaurangernas tur att toppa omsättningen.

Alexandra Kindvall jobbar extra på Stippes, som har fem personer i tjänst under nyårsdagen, två fler än vanligt. Stjepan Rasic jobbar vid stekbordet.Bild: Foto: Johan Bävman
Stjepan Rasic var kanske inte gladast av alla på nyårsafton. Men det är han på nyårsdagen. Trots att han tillbringar den på jobbet, i ett tätt dis av bacon, hamburgare och pommes frites-frityr. Som krögare på klassiska Stippes vid Triangeln i Malmö har han laddat upp rejält med extra personal och extra inköp.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen