Annons

Annons

Annons

Annons

Malmö

Snabbmaten regerade på nyårsdagen

Ut: humrar och champagne. In: fett och kolhydrater. På nyårsdagen är det
snabbmatsrestaurangernas tur att toppa omsättningen.

Text: 

Alexandra Kindvall jobbar extra på Stippes, som har fem personer i tjänst under nyårsdagen, två fler än vanligt. Stjepan Rasic jobbar vid stekbordet.

Bild: Foto: Johan Bävman

Annons


Stjepan Rasic var kanske inte gladast av alla på nyårsafton. Men det är han
på nyårsdagen. Trots att han tillbringar den på jobbet, i ett tätt dis av
bacon, hamburgare och pommes frites-frityr. Som krögare på klassiska Stippes
vid Triangeln i Malmö har han laddat upp rejält med extra personal och extra
inköp.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan