Annons

Annons

Malmö

Snabbmaten regerade på nyårsdagen

Ut: humrar och champagne. In: fett och kolhydrater. På nyårsdagen är det snabbmatsrestaurangernas tur att toppa omsättningen.

Alexandra Kindvall jobbar extra på Stippes, som har fem personer i tjänst under nyårsdagen, två fler än vanligt. Stjepan Rasic jobbar vid stekbordet.

Bild: Foto: Johan Bävman

Annons


Stjepan Rasic var kanske inte gladast av alla på nyårsafton. Men det är han
på nyårsdagen. Trots att han tillbringar den på jobbet, i ett tätt dis av
bacon, hamburgare och pommes frites-frityr. Som krögare på klassiska Stippes
vid Triangeln i Malmö har han laddat upp rejält med extra personal och extra
inköp.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy