Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Familj

De här fyller år den 11 maj

70 år
Jur dr Björn Lindquist, Lund, den 11 maj. Han är från Helsingborg och i samband med studier i Lund blev han ordförande i AF och AF Bostad och var aktiv under två karnevaler och revisor under fem. Idag ingår han i AF:s Nasala utskott. Björn Lindquist har också varit ordförande i moderaterna i Lund, ledamot i kommunfullmäktige och vice ordförande i skolstyrelsen.
Han har också varit ledamot i Lotteriinspektionens styrelse under sex år och styrelseledamot i Försäkringsaktiebolaget Solid under tio år.
Björn Lindquist har varit universitetslektor i handelsrätt vid Lunds universitet och juridiklärare på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm. Idag har han flera uppdrag inom idrotten: i Riksidrottsförbundets nämnd och juridiska kommitté, i Simförbundets ansvarsnämnd och i styrelsen för Svensk idrottsjuridisk förening. Han är också projektansvarig för föreningens nordiska idrottsjuridiska konferens som äger rum i Malmö i november i år.
Resten av sin tid ägnar Björn Lindquist åt Rotary, HIF-matcher samt åt att sköta sommarträdgården vid Kåseberga tillsammans med hustrun Marianne. Han har två barn och sex barnbarn.
60 år
Bengt Larwik, Malmö, den 11 maj.
Han är uppvuxen i Lund, Eslöv och Malmö.
40 år
Präst Josefin Andersson, Lund, den 11 maj. Hon är född i Malmö och anställd i Helgeands församling i Lund.
Josefin Andersson har nyligen avslutat en ettårig utbildning i förlags- och bokmarknadskunskap. Hon är gift med Dan-Erik och har barnen Gustav, 12 år, Albin, 8 år, Jonatan, 3 år och Ludvig, 9 månader.
Förtidspensionär Jaksa Rados, Malmö, den 11 maj. Han är från Bosnien-Herçegovina och tycker om att läsa, spela basket, simma och att laga mat. Han är gift med Bojana och har dottern Tina med henne. Sedan tidigare har han barnen Janetta och Emil.
Gå till toppen