Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lyckat reseäventyr gav familjen blodad tand

Fyra barn, två vuxna, sex månader och fem länder. Upplagt för stress och semestergräl? Nej, för familjen Thor gav det ultimata rese­äventyret stärkta relationer och mer­smak på världen.

Med fyra blonda barn fick familjen Thor vänja sig vid att ses som exotiska i Sydostasien. Nu är de hemma i Hjärup igen efter sex månaders reseäventyr och världen känns ganska liten för dem. Till och med så liten att de träffade på sina grannar i Thailand. Från vänster: Elias, Ann-Marie, Jörgen, Emilia, Karolina och Alicia.Bild: Foto: Lars Brundin
HJÄRUP. De har vandrat i djungeln, badat med delfiner och sjökor, besökt mäktiga storstäder, ridit på elefanter och firat jul på en paradisstrand med en tomte klädd i sandaler. Som Sydsvenskan uppmärksammade i september packade familjen Thor sina väskor för att förverkliga drömmen om ett annorlunda liv och nya upplevelser i Sydostasien.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen