Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Pontus Farnerud klar för Stabæk

De svenska klubbarna fick ge sig när norska Stabæk gav sig in i kampen om Pontus Farnerud. Den 28-årige mittfältaren, som lämnar Sporting Lissabon utan övergångssumma, skrev på för Stabæk sent på tisdagskvällen.

Stabæks sportchef Lars Bohinen är nöjd med sitt nyförvärv och berättar för klubbens hemsida att de har det väl förspänt på mittfältet.
– Pontus är en spelare som kan lösa både defensiva och offensiva uppgifter på mittfältet. Han är en bra spelare som vi tror kommer passa bra ihop med Veigar (Pall Gunnarsson) och Daniel (Nannskog), säger Bohinen.
Just Daniel Nannskog har tillhört Stabæks bättre spelare under säsongen. Senast i måndags avgjorde han seriefinalen mot Fredrikstad med två mål.
Förutom Nannskog och Farnerud bidrar även Johan Andersson, Pontus Segerström och tränaren Jan Jönsson till att sätta blågul färg på de norska serieledarna.
Gå till toppen