Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Protesterna mot Davis cup-matchen i Malmö

Ytterligare en anhållen efter tenniskravallerna

På måndagskvällen anhölls ytterligare en person misstänkt för att deltagit i Davis cup-kravallerna i Malmö. Därmed har sex misstänkta bråkmakare hittills identifierats av polisen.

Poliser från länskriminalen hämtade på måndagskvällen in den utpekade kravalldeltagaren. Efter ett kort förhör anhölls personen misstänkt för våldsamt upplopp.
Tidigare på måndagen häktades en 18-åring misstänkt för samma brott. Två andra unga män är sedan tidigare häktade på samma grunder. Ytterligare två unga män släpptes på fri fot efter att häktningsdomaren vid Malmö tingsrätt inte tyckte att det fanns skäl att hålla den första av dem inlåst, även om misstankarna kvarstod. Eftersom åklagaren ville ha båda de männen häktade på samma grunder, valde han då att dra tillbaka sin begäran om att få den andre häktad.
Utredarna vid länskriminalen uppskattar att de sammanlagt kommer kunna identifiera ett tjugotal deltagare i oroligheterna utanför Baltiska hallen i Malmö i samband med Davis cup-tennisen för två veckor sedan.
Gå till toppen