Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Fotboll

"Nya" U21-laget vann direkt

Det ”nya” U21-landslaget spelade sin första landskamp tillsammans och vann mot Danmark med 4–2. Bland debutanterna fanns MFF:s Agon Mehmeti.

Bild: Foto: Lennart Månsson
Emir Bajrami ordnade ledningen i första halvlek och sedan fyllde Erton Fejzullahu och Marcus Nilsson på med 2–0 och 3–0. När slutsignalen ljöd hade också Daniel Nordmark prickat rätt, och två danska reduceringar hade gjorts.
”Fantastiskt bra insats med tanke på att det till stora delar är ett nytt lag som med två träningspass visar sån inspiration och spelglädje direkt”, säger förbundskapten Tommy Söderberg i ett pressmeddelande.
Matchen är den enda som laget hinner spela tillsammans innan kvalet till EM 2011 kör igång om några veckor med start mot Montenegro borta. Söderberg ser fram emot framtiden med sitt nya gäng.
”Det var tungt att säga farväl till U21-spelarna efter EM i somras, men här har vi direkt fått ny inspiration, glädje i ett nytt lag och vi får nu ta hand om det här på ett bra sätt”, säger Söderberg.
Gå till toppen