Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Familj

Fick sitt andra barn i år

Tomas Brolin tidigare fotbollsproffs i Parma AC och Leeds United fyller 40 år.

Tomas Brolin med flickvännen Chatrin Strömberg på Idrottsgalan i Globen i januari.Bild: Foto: Scanpix
Efter fotbollskarriären har han försökt sig på en karriär som bland annat fastighetsmäklare och musiker i gruppen Friends in Need tillsammans med Dr Alban, Björn Borg och Mattias Frisk. Fram till 2008 var han restaurangägare i Stockholm på en Östermalmskrog inriktad på italiensk och norrländsk mat. Lyxkrogen fick han lämna sedan han mist serveringstillståndet på grund av misstänkt ölförsäljning till minderåriga. Han är också en duktig pokerspelare och deltog 2007 i European Poker Tour-turneringen i Prag.
Han är född i Hudiksvall och började sin fotbollskarriär som sexåring i Näsvikens IK. Genombrottet i Allsvenskan kom 1990 då han spelade för IFK Norrköping och blev skyttekung i en match mot IFK Göteborg. Som landslagsspelare blev han storstjärna och höjdpunkten kom i samband med VM 1994, då han starkt bidrog till Sveriges bronsmedalj.
Tomas Brolin är numera tvåbarnspappa. Han har sonen Sebastian tillsammans med fotomodellen Susan Hardenborg och var länge tillsammans med Annika Duckmark, före detta Fröken Sverige. 2009 blev han pappa på nytt till en dotter tillsammans med flickvännen Chatrin Strömberg. Flickan har fått namnet Lisa.
Gå till toppen