Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

Sandqvist till Grekland

Jonas Sandqvist skriver på för grekiska Atromitos Athinon idag.

Bild: Arkiv: Lisbeth Westerlund
Malmö. – Klubben är väldigt nöjd med vad de har sett och han har genomgått en läkarundersökning. Men det återstår några detaljer innan han är helt klar, säger Sandqvists agent Per Jonsson till eurosport.se.
– Allt bör vara klart inom några dagar, fortsätter Per Jonsson.
Jonas Sandqvist kom till Malmö FF 2005 från Landskrona Bois och pekades då ut som näste landslagsmålvakt. Men Sandqvist har haft svårt för att övertyga och när MFF i somras köpte Johan Dahlin, hamnade Jonas Sandqvist i frysboxen.
28-åringen har sedan dess letat ny klubb utan att få napp.
– Jonas är fri att prata med vilka klubbar han vill och vi är inte inblandade i den här affären, säger Pelle Svensson, vd i MFF, till Sydsvenskan.
Om övergången till Atromitos, i dagsläget tia i ligan, skulle spricka har Jonas Sandqvist mer på gång. St Johnstone vill att Sandqvist ska komma till Skottland och provträna.
– Men jag tror inte att han lämnar Grekland för att provspela där. Det känns inte aktuellt eftersom läkarundersökningen med Atromitos är avklarad, säger Per Jonsson.
En annan före detta MFF-spelare, mittfältaren Tobias Grahn, är på väg att hitta en ny klubb. Enligt den danska nättidningen onside.dk tränar Grahn med Union Berlin.
Gå till toppen