Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Norwegian: SAS ska betala Norwegian närmare 175 miljoner nor

– Det är mycket tillfredsställande att hovrätten nu har dömt SAS att betala Norwegian närmare 175 miljoner norska kronor i ersättning för det industrispionage vi blev utsatta för, säger Norwegians VD och koncernchef Bjørn Kjos. SAS har, av Bogartings hovrätt, blivit dömda att betala ett skadestånd på 160 miljoner norska kronor, jämte rättegångskostnaderna för både tingsrätten och hovrätten.

– Det är mycket tillfredsställande att hovrätten nu har dömt SAS att betala Norwegian närmare 175 miljoner norska kronor i ersättning för det industrispionage vi blev utsatta för, säger Norwegians VD och koncernchef Bjørn Kjos. SAS har, av Bogartings hovrätt, blivit dömda att betala ett skadestånd på 160 miljoner norska kronor, jämte rättegångskostnaderna för både tingsrätten och hovrätten. Totala skadeståndsbeloppet uppgår till närmare 175 miljoner norska kronor.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen