Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hon vill se ett bättre Malmö

Genom projektet Star for life har Zaiga Silabrams Magnusson förändrat livet för tusentals barn i Afrika. Nu använder hon samma metod på hemmaplan. ”Alla har fått nog av brottsligheten i Malmö. Visionen är att skapa frid och fred i Malmö och i världen.”

"I framtiden skulle jag gärna vilja föreläsa om drömmarnas betydelse och ge drömböcker åt vuxna för att ge dem ett mer innehållsrikt och spännande liv" säger Zaiga Silabrams Magnusson, nu aktuell med projektet "Imagine - ett tryggare Malmö". Foto: Tom Wall
FALSTERBO. Paradigmskiftena har varit många under Zaiga Silabrams Magnussons år i yrkeslivet. Inom olika företag har hon arbetat med utbildning och marknadsföring och sett manuella maskiner bytas ut mot elektriska, stora maskiner bli små, ordbehandlingen göra sitt intåg och företag köpas upp.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen