Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Taxichaufför häktad för våldtäkt

I lördags anmälde en kvinna att hon blivit våldtagen i en taxi. Nu har den 35-årige föraren häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkten.

MALMÖ. Kvinnan var på väg hem efter att ha tillbringat fredagskvällen på nattklubben Babel. Taxin som kvinnan klev in i var från ett etablerat bolag. Vid 02.30-tiden hittades hon gråtandes i Erikslust av en förbipasserande som hjälpte till att larma polis. En anmälan om våldtäkt upprättades.
Taxibolaget hjälpte till att spåra den aktuella chauffören. Han kom självmant in till polisen och redogjorde för sin version.
Åklagare Elena Severin vill inte kommentera vilken typ av bevisning som finns mot mannen och hänvisar till förundersökningssekretessen. Tingsrätten valde att häkta taxichauffören på sannolika skäl misstänkt för våldtäkten.
35-åringen förnekar brott.
Gå till toppen