Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Medelålders passion

När medelåldern kommer växer behovet att återupprätta förbindelserna med den man en gång var. Det hå…

När medelåldern kommer växer behovet att återupprätta förbindelserna med den man en gång var. Det håller knappast som allmän regel. Men många män i min närhet - inte minst jag – funkar så. Insomnade intressen som motorcyklar, 60-talsmusik, modellflygning, kläder, segling, Peter Weiss med mera blir transportmedel till ett yngre jag, ett mer entusiastiskt glödande som inte låter sig släckas av ålderns desillusion.
Ljusblå hyllningsboken ”...och vi var med” (Isaberg förlag) är en resa av detta slag. Den har vuxit fram ur tre mogna medelålders MFF-anhängares passion. Carlo Nilsson och Sven Liljegren står för texten medan Claes Hall ansvarar för bilderna. De har samlat en räcka rörande och roliga inblickar i supporterlivet från 1940-talet fram till höstens allsvenska guld. Ett kärleksarbete med glöd.
Östen Rosvall
Gå till toppen