Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Inbrott i lagerlokal

Möbler och kontrosmaterial bland det stulna.

En dörr till företaget har brutits upp någon gång under helgen. Firman lagerhåller gods i containrar som förvaras under en kort period i väntan på flyttdatum. De står pallade i flera våningar. Bland annat fanns sängar i en av lådorna som har bräckts upp.
Det finns många frågetecken till hur inbrottet har gått till.
– Vi tror att någon form av transportfodon har använts, men grindarna till området var låsta. Det är förbryllande, säger Simon O'Connor som ingår i den polispatrull som först kom till platsen.
Larmet om inbrottet kom till polisen klockan 8.11 på söndagen.
– Inbrottet har skett någon gång mellan fredag eftermiddag och söndag morgon. Det är inte många som rör sig i området då, så de kan ha arbetat relativt skyddade, säger Simon O'Connor.
Det är ännu inte känt hur mycket de försvunna varorna är värderade till.
Enligt anställda på flyttfirman handlar det inte om mycket. Containrarna som brutits upp innehöll mest skräp. Och från kontoret stals enligt uppgift en äldre dator och en gps.
Gå till toppen