Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Mat & Dryck

Så får du kikärtan att mjukna

Kikärtornas smak och konsistens brukar få även köttälskarna på fall. Men de kräver rätt behandling – annars kan de trilskas rejält.

Annons


Även människor som suckar tungt vid tanken på en vegetarisk middag lyser upp
när kikärtor kommer på tal. Det är något med den milda, lite sötaktiga
smaken och den – i bästa fall – krämiga konsistensen som får de flesta på
fall. Om du dessutom djärvt utökar förråden med kikärtsmjöl öppnar sig en
helt ny värld fylld av frasiga mättande kikärtspannkakor och en myriad olika
typer av indiska friterade läckerbollar. Kikärtsmjöl hittar du i
hälsokostaffärer, eller på hälsokosthyllan om du har tur.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy