Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Ekonomi

Näringslivet i Lund prisades

Årets näringslivspriser i Lund bjöd på stor spännvidd.

Priset Årets Nyföretagare, som delades ut av Lunds Nyföretagarcentrum, gick till Annica Gilbertsson och Carin Gath, som driver Energy Management, ett företag specialiserat på att utveckla energistrategier för organisationer och företag.
Energy Management grundades 2009 och i motiveringen skriver Lunds Nyföretagarcentrum att ”Energy Management präglas av idéhöjd, positiv energi och förmågan att leverera resultat”.
Patrik Langer, Ahlgrens Konfektyr, fick ta emot priset som Årets Lundaköpman av Handelsföreningen i Lund. ”2010 års Lundaköpman driver sitt Lundaföretag med en tydlig profil och stor tradition. Han har märkbart utvecklat verksamheten utifrån kundernas och nya tiders behov”, lyder motiveringen.
Tommy Jönsson, som äger och driver entreprenadföretaget GTB i Dalby med 45 anställda, fick ta emot priset Årets Företagare.Företagarna i Lund delade ut utmärkelsen och motiverar valet av GTB med att ”Företaget erbjuder heltäckande lösningar med hög kvalitet och hög servicenivå”.
Gå till toppen