Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

MFF-back lånas ut till LB07

Filip Stenström kommer att lånas ut till LB07.

Filip Stenström lånas ut enligt den så kallade 24-timmarsregeln.Bild: Foto: Max Wiman
– Jag har gjort två pass med dem och det känns bra. Det är roligare att få spela viktiga matcher, U 21-matcherna med MFF är väldigt blandade i kvalitet, säger Filip Stenström.
MFF har sedan tidigare Dejan Garaca utlånad till LB07. Men han är just nu tillbaka i MFF, eftersom Johan Dahlin inte är matchklar – och samma sak kan hända Stenström.
Han lånas ut enligt den så kallade 24-timmarsregeln, vilket innebär att han kan gå fram och tillbaka hur ofta som helst.
– Vi har ju jättebra träningar här med MFF, så det känns bra att jag kan vara med vissa pass här ändå, säger Filip Stenström.
20-åringen kom till MFF från Västerås sommaren 2009, men har blivit något av det "femte hjulet". Har ytterst sällan kommit ifråga ens för att sitta på bänken.
– Det är förstås inte kul och väldigt tungt ibland. Men det är bara att bita ihop, det finns inget annat att göra.
Kontraktet han skrev är nämligen på 4,5 år, så det är 2,5 år kvar.
När MFF-truppen mot HIF presenterades, så var samtliga utespelare som var tillgängliga nominerade. Utom Filip Stenström.
– Men jag får mitt derby mot HIF jag också. Vi möter dem med U 21 på onsdagen, säger Filip Stenström.
På tisdagen sitter han alltså på läktaren.
– Jo, det känns. Därför är det en bra lösning för mig att spela mot LB07. Mot Skövde på lördag hemma, ska jag vara spelklar.
Gå till toppen