Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

Molins lämnar MFF – Mehmeti också på väg

Nu erkänner MFF:s sportchef Per Ågren, att han räknar med att Guillermo Molins försvinner i sommar. – Jag tror att han känner sig mogen om han hittar rätt klubb.

Per Ågren tror att Guillermo Molins är förlorad.Bild: Foto: Ingemar D Kristiansen
Han kan gå i juli, ni kan inte förstärka förrän i augusti. Har ni pratat om att hålla en flytt in i augusti?
– Ja, vi har diskuterat det. Det är ett svårt val, för det innebär att intäkten för spelaren blir mindre, men frågan är också om en person presterar lika bra med tanke på skaderisk till exempel, när de skrivit på för en annan klubb.
Eftersom Molins kontrakt går ut i höst, kan MFF inte räkna med några jättesummor för honom, personer med kännedom talar om fem-sex miljoner. Men Ågren har fått mer huvudvärk. Agon Mehmeti signalerar tvekan om att skriva nytt.
– Det är min framtid och jag har funderat en hel del. Vi förhandlar med MFF, men jag tänker och det har tyvärr påverkat mitt spel.
Per Ågren bekräftar också Agons tvekan, även om han inte på något sätt gett upp honom.
– Den spelare jag bedömer vi har bäst chans att ro i land nu är Ricardinho. Hans agent var här förra veckan, vi kom en bit och han ska komma igen. Ricardinho trivs i Malmö, sen är vi medvetna om att han är så bra att större klubbar kan rycka i honom.
Vad gäller förstärkningar, har inte Rikard Norling ställt några krav.
– Men det känns viktigt att han är här nu och vi kan prata om det. All respekt åt "Rolle" och hans jobb, men det har varit svårt att prata de framtidsbitarna med honom.
Gå till toppen