Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Fotboll

Comeback av Henke Larsson

Henrik Larsson har gjort comeback.

Den förre landslagsstjärnan spelade 20 minuter med Landskronas U21-lag – nu är han aktuell för att rädda kvar a-laget i superettan.
– Det skulle vara en väldigt bra lösning, säger sportchefen Mats Aronsson till TT.
Inför säsongen var Landskrona en av favoriterna till att gå upp i allsvenskan. Efter 17 omgångar ligger laget på fjortonde plats som innebär kval ner till division 1. Nu är tränaren Henrik "Henke" Larsson beredd att dra på sig tröjan och rädda kvar klubben i superettan. När Landskronas U21-lag på måndagen förlorade mot Mjällby med 1–3 spelade "Henke" de sista 20 minuterna.
– Han ser bra ut. Han har fortfarande väldigt mycket i sig, säger Mats Aronsson som bekräftar för TT att "Henke" är aktuell för spel i superettan.
– Ja, det är en tanke som vi bollar. Men det är upp till honom att ta ett beslut, vi får se hur han känner sig efter den här matchen. Det skulle vara en väldigt bra lösning.
39-årige Larsson – som har spelat 106 landskamper – avslutade sin långa och framgångsrika spelarkarriär i Helsingborg, där han gjorde sin sista match i oktober 2009. Från och med förra säsongen har han varit tränare i Landskrona.
Landskronas nästa match i superettan är hemma mot Hammarby den 1 augusti.
Gå till toppen