Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fotskada stoppar Zlatan

Stukningen Zlatan Ibrahimovic fick vid träningsmatchen
i Malmö var värre än vad som först antogs.

Den skada som Zlatan Ibrahimovic drog på sig under AC Milans träningsmatch mot Malmö FF i Malmö i söndags kan få konsekvenser för landslaget, uppger Aftonbladet och Expressen på nätet.
Ibrahimovic lämnade planen efter en timmes spel med en vrickad fot. Milan räknar nu med att han blir borta i två veckor.
Han missar därmed den italienska ligapremiären i Italien – och Sveriges viktiga EM-kvalmöte med Ungern i Budapest den 2 september är i fara.
– Skador och sådant är tyvärr något vi måste leva med inom elitfotbollen. Tyvärr var han skadad mot Moldavien och fick också börja på bänken mot Finland. Så vi får se. Jag går inte och oroar mig just nu. Jag är full av förhoppning att han är klar när vi ska spela, säger förbundskapten Erik Hamrén till Aftonbladet på nätet.
Landslagets sjukgymnast Rickard Dahan tror dock inte att det är någon fara för spel för Ibrahimovic.
Det är en försiktighetsåtgärd för att se till så att Zlatan är hundra i foten, säger Rickard Dahan till Expressen på nätet.
Gå till toppen