Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bingohall blir loppmarknad

En ny loppmarknad planeras i en tidigare bingolokal på Friisgatan.

Sedan Kungsbingo stängde i mars har lokalerna stått tomma. Nadir Al-Samarai hoppas att snart kunna fylla lokalerna med loppissäljare och kunder.
– Så snart som jag fått bygglov från kommunen sätter jag igång, säger Nadir Al-Samarai.
Han bekymrar sig inte över konkurrens från Malmös andra fasta loppmarknader.
– Det här läget är mycket bra, nästan mitt i stan. Jag tror mer att den här loppmarknaden kommer att kännas som en konkurrent för de and­ra.
– Jag har redan haft kontakt med personer som hört om planerna och som vill ha en plats.
Lokalerna, som ägs av Svensk Handel Pensionskassa, är på 800 kvadratmeter, med en stor hall på 400 kvadratmeter. Bingohallens gamla kafeteria ska renoveras och rustas upp.
– Det ska bli en loppmarknad för småföretagare och andra som vill tjäna extra pengar på försäljning. Det kan vara personer som funderar på att starta eget, men inte har någon lokal eller som först vill känna sig för.
Nadir Al-Samarai saknar erfarenhet av loppmarknadsdrift, men det är inget som oroar.
– Det är inte så svårt, affärer är affärer. Jag har tidigare varit pizzabagare och haft två företag, en livsmedelaffär och en bilskrot.
Gå till toppen