Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Väloljat maskineri prisas igen

Göran Bredinger och Håkan Johannesson från Cede Group AB utsågs igår kväll till årets företagare i Skåne 2011. Utmärkelsen delades ut av Företagarna under en bankett på Teaterbaren i Kristianstad.

Enligt Företagarnas motivering har årets företagare utvecklat sin affärsidé och skapat stark tillväxt, genom engagerat entreprenörskap.
Företagarna anser vidare att skickligt ledarskap, högteknologiskt kunnande och kompetenta medarbetare har skapat en framgångsrik verksamhet.
Göran Bredinger och Håkan Johannesson är grundare och ägare till Cede Group AB. I mars utsågs de till årets företagare i Malmö 2010, på Malmö stads näringslivsgala.
Företaget designar, utvecklar och tillverkar specialapplikationer och kompletta maskiner för företag inom gruv-, anläggnings- och offshoreindustri.
Gå till toppen