Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Får det lov att vara en potatis?

Odlingsnätverket Seved firar med skördefest.

Nyskördat. Valeria Kovacs visar potatis som odlats på Seved. Foto: Pontus Tideman
Trehundra kilo ekologiska potatisar har grävts fram. Köper man ett kilo potatis får man äta hur mycket man vill av grillad potatis, grönkålssoppa och etiopiska piroger.
Odlingarna på Seved har varit igång i tre år och har nu 12 fastighetsägare som upplåter tomtmark till de 100 boende som är odlingsintresserade. Potatisåkern är ett av de senaste tillskotten.
Mellan klockan 13 och 17 är det öppet hus med invigning av Odla i Stans nya lokal på Jespersgatan 3. Grillarna tänds klockan 17.
Gå till toppen