Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fina ord från Nalen

Tidigare i veckan delade branschtidningen Internetworld ut pris till Sveriges hundra bästa sajter enligt deras mening. Och på den listan fanns Sydsvenskan.se med även i år. Så här motiverade tidningen vår plats på listan:
Sydsvenskan.se är en nyhetssajt som har gjort upp med många av de gamla föreställningarna om hur mediesajter ska se ut och fungera. Den nya formen lanserades förra året och fungerar i dag ännu bättre. Strukturen som törs renodla och verkligen lyfta fram det viktigaste och mest aktuella gör att Sydsvenskans sajt känns pigg, uppdaterad och förtroendeingivande.
Fina ord och en utmärkelse som vi är väldigt stolta över.
Sydsvenskan.se återfanns i kategorin för bästa nyhetssajt, en kategori som vanns av DN.se. Övriga i kategorin delade på andraplatsen och de var Aftonbladet.se, SvD.se, Nyheter24.se och så vi.
Bästa sajt i Sverige är, enligt Internetworld, Halens.se.
Gå till toppen