Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Debattinlägg: "Föräldrarna har störst ansvar"

Kampen mot utanförskap och kriminalitet börjar i hemmet. Det skriver Montaser Eneim, moderat från Malmö, vice ordförande i Rosengårds stadsdelsnämnd och sedan en kort tid tillbaka ersättare i riksdagen.

Montaser Eneim är moderat och bor på Lorensborg i Malmö. Är sedan kort tid ersättare i riksdagen för Kajsa Lunderquist som sitter i konstitutionsutskottet. Montaser Eneim kom till Sverige som politisk flykting 1993 från Bosnien, gick med i Moderaterna 1999. Är sedan 2002 vice ordförande i Rosengårds stadsdelsnämnd.
Detta är ett debattinlägg. Skribenterna svarar för åsikterna.
Vad är välfärd? För oss moderater är välfärd mer än vård, skola och omsorg. Välfärd handlar även om frihet, trygghet och respekt. Frihet att forma sitt liv, trygghet att gå på gator och torg och respekt för människor och egendom. Här har Socialdemokraterna misslyckats och ingenstans är detta misslyckande mer tydligt än i Malmö.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen