Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zlatan säljer villan i Malmö

Zlatan Ibrahimovic väljer att bo kvar utomlands efter karriärens slut.

Den fashionabla villan på Limhamnsvägen ska säljas.Bild: Foto: Gisli Kristjansson Perfect Brands/Scanpix
"Huset var verkligen bäst. Det var finast i Malmö, men det är klart, det fanns ett problem. Det bodde några i det och de tänkte inte sälja, och hur gör man då? Det var frågan. Vi beslöt att inte ge oss. Kanske rent av ge dem ett offer they couldn't refuse", skrev Zlatan i sin självbiografi.
Men nu säljer alltså den svenske megastjärnan drömhuset, och Zlatan kommer aldrig återvända till allsvenskan och Malmö FF. I stället ska han bosätta sig utomlands.

Victoria Egler på Zlatans svenska varumärkesbyrå The perfect brands berättar att orsaken bakom försäljningen är att paret har tillbringat så lite tid i villan.
Huset i stadsdelen Ribersborg kostade 30 miljoner kronor när "Ibra" och Helena Seger köpte det 2007. Därefter har det renoverats för mycket stora summor. 
Malmö stads turistdirektör Johan Hermansson säger att staden är stolt över Zlatan och dennes förbindelse till Malmö.
Hans hus vid Ribersborg i Malmö har lockat många till ett besök, men har naturligtvis inte varit ett officiellt turistmål.
– Jag har svårt att säga något om vilken betydelse det kan ha att han nu säljer det, säger Johan Hermansson.
Zlatan har tidigare sagt sig vara tveksam till spel i allsvenskan efter utlandskarriären och den kommande husförsäljningen tyder på att det inte heller kommer att bli av.
Gå till toppen