Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Camara-Jönsson till Lunds BK

Salif Camara-Jönsson fortsätter spela fotboll i division 1. På fredagen presenterades 28-åringen som nyförvärv i Lunds BK

Salif Camara-Jönsson är klar för Lunds BK.Bild: Arkivfoto: Henrik Rosenqvist
.Fredagen var sista dagen för registrering av övergångar hos Svenska fotbollförbundet. Då passade Lunds BK på att göra klart med Salif Camara-Jönsson. Mittfältaren/anfallaren är klubbens fjärde värvning på lika många dagar och den klart mest namnkunniga.
Camara-Jönsson gjorde tidigt klart att han inte var intresserad av att följa FC Rosengård ner i division 2. Efter en mindre knäoperation och påföljande rehabträning ser han nu fram emot säsongen.
– Det ska bli härligt att komma igång igen. Jag känner flera av spelarna sedan tidigare, vilket naturligtvis underlättar, säger Salif Camara-Jönsson i ett pressmeddelande.
I Lunds BK återförenas han också med tränaren Nils-Erik Persson och sportchefen Bosse Cronqvist, som tidigare hade samma roller i FC Rosengård.
Gå till toppen