Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hoa-Hoa har alltid vågat välja sina egna vägar

Från världsmästare i tyngdlyftning till krögare. Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren är nu inne på sin fjärde krog. Idén är vällagat och rejält utan några krusiduller.

Att fylla 60 år är ingen stor grej tycker Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren. ”De två ålderstendenser som jag har märkt av är att jag har börjat med korsord och att jag tar ett glas rödvin ibland”. Dvärgschnauzern Loke och Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren brukar motionera i ­Vitabergsparken varje dag.Bild: Foto: Mikael Andersson/Scanpix
Oxfilé och entrecote men även köttbullar och falukorv är det som gäller på Lokes Bar på Södermalm i Stockholm. Ett vegetariskt alternativ finns också, men överlag är det inget som utmärker sig. Lennart Dahlgren, mer känd som Hoa-Hoa, förklarar att restaurangens huvudinriktning är att vara en trevlig kvarterskrog med gott och bra käk som varken är ”poppigt eller dyrt”.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen