Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Redhawks

Stenbeck och Redhawks eniga

Malmö Redhawks och Hugo Stenbeck har kommit
överens om, aktier, Klasen och Toivonen.

Hugo Stenbeck löser bland annat kontraktet med Linus Klasen.Bild: Arkivfoto: Hussein El-Alawi
Kontrakten med spelarna Linus Klasen och Hannu Toivonen avslutas. Stenbeck skänker 31 procent av aktierna till en stiftelse med ungdomssektionen som förmånstagare.
– Jag är övertygad om att detta kommer att underlätta för en fortsatt långsiktig och framgångsrik hockeyverksamhet i Malmö Redhawks, helst med en vidare ägarkrets i regionen. Att kunna göra ungdomarna ännu mer engagerande i klubben känns särskilt angeläget för mig personligen och jag ser nu fram emot ett fortsatt engagemang som minoritetsägare i klubben, säger Hugo Stenbeck i ett pressmeddelande.
Hugo Stenbeck kommer att äga 20 procent av Malmö Redhawks Holding AB. Som en del av överenskommelsen har Malmö Redhawks inte några ytterligare krav på Hugo Stenbeck.
– Både jag, Hugo Stenbeck och övriga ägare vill att Malmö Redhawks ska fortsätta att spela hockey och vara ett framgångsrikt elitlag med en stark egen ungdomsverksamhet. De här mycket glädjande besluten förbättrar möjligheterna till detta oerhört, säger Patrik Sylvegård, vd och sportchef i Malmö Redhawks, i ett pressmeddelade.
Gå till toppen